top of page

TILAUSTYÖT

94772600-5DEF-4640-90AB-137FDD60971D.JPG
L.O_edited.png
C7906F58-0734-4859-A7F6-6CD84FAC6798.JPG
TILAUSTYÖT

Tällä hetkellä otan vastaan lokakuussa valmistuvia tilaustöitä. Voit pyytää tarkemman tarjouksen tai kysäistä aikatauluista lisää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse hello@jenniinberg.com. Voimassa olevan tilaustöiden hinnaston löydät täältä.

Teen maalauksia myös tilauksesta koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Jos vapaana olevista teoksista ei löytynyt mieleistäsi tai suosikkisi oli jo löytänyt uuden omistajan, maalaan mielelläni toiveidesi mukaisen akryyli-tai öljymaalauksen kankaalle tai paperille.

Teokset maalaan mittojen mukaan, väritoiveet ja tyyli huomioiden. Kuulen mielelläni mitkä aiemmista teoksistani ovat olleet sinulle mieleisiä. Voit myös lähettää kuvia sisustuksesta johon teos tulisi ja kuvailla toivomaasi teoksen tunnelmaa tai viestiä. Sisustussuunnittelija-taustani ansiosta pystyn myös antamaan neuvoja koon ja sävyjen suhteen. Alta löydät muutamia esimerkkejä toteutetuista tilaustöistä. Lisää tilaustöiden toteutuksia löydät tästä.


Käytän maalauksissani ainoastaan laadukkaita sekä ammattitason akryyli- ja öljymaaleja sekä maalausaineita. En käytä ollenkaan huonolaatuisia valmispohjia, vaan valmistan pohjat itse laadukkaista kiilapuista ja puuvilla- tai pellavakankaista.

Tilaustöistä maksetaan puolet aloitusmaksuna ja loput teosta noudettaessa tai ennen postitusta. Ennen viimeistelyä lähetän teoksesta kuvia ja/tai videoita, jolloin voidaan vielä tehdä pieniä muutoksia toiveidesi mukaan. Voit myös tulla katsomaan teosta paikan päälle työhuoneelleni Helsingin Kallioon Kaarlenkatu 13. Varaan tilaustöiden tekemiseen aikaa noin 1-2 kuukautta, mutta aikataulu kannattaa varmistaa.

Kysy rohkeasti tarjousta tilaustyöstä alla olevan lomakkeen kautta. Tilaustyölisä on pienissä semiabstrakteissa teoksissa noin 20 % ja suurissa 10-15 % verrattuna yleisesti myynnissä oleviin teoksiin.  Lähetän tarjouksen sinulle mahdollisimman pian. Jos tarjous sopii budjettiisi, niin ollaan yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi maalaus!

 
Tarjouspyyntö 

Kiitos viestistäsi! Otan yhteyttä mahdollisimman pian. / Thank you for your message! I will get in touch as soon as possible.

bottom of page