top of page

TILAUSTYÖT

IMG_7049.jpg
IMG_8652.jpg
Roots to Grow, Wings to Fly-2.jpg
TILAUSTYÖT

Tilaustyökalenteri on täyteen buukattu toukokuuhun 2025 saakka. Ilmoitan mahdollisista peruutuspaikoista erikseen.  Tilaustöiden hinnat alkaen 3900 € riippuen koosta sekä toiveidesi määrästä. Voit pyytää tarkemman tarjouksen tai kysäistä aikatauluista lisää alla olevalla lomakkeella tai suoraan sähköpostitse hello@jenniinberg.com

Teen maalauksia myös tilauksesta koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Jos vapaana olevista teoksista ei löytynyt mieleistäsi tai suosikkisi oli jo löytänyt uuden omistajan, maalaan mielelläni toiveidesi mukaisen akryylimaalauksen kankaalle tai paperille.

Teokset maalaan mittojen mukaan, väritoiveet ja tyyli huomioiden. Kuulen mielelläni mitkä aiemmista teoksistani ovat olleet sinulle mieleisiä. Voit myös lähettää kuvia sisustuksesta johon teos tulisi ja kuvailla toivomaasi teoksen tunnelmaa tai viestiä. Sisustussuunnittelija-taustani ansiosta pystyn myös antamaan neuvoja koon ja sävyjen suhteen. Alta löydät muutamia esimerkkejä toteutetuista tilaustöistä. Lisää tilaustöiden toteutuksia löydät tästä.


Käytän maalauksissani ainoastaan laadukkaita sekä ammattitason akryyli- ja öljymaaleja sekä maalausaineita. En käytä ollenkaan huonolaatuisia valmispohjia, vaan valmistan pohjat itse laadukkaista kiilapuista ja puuvilla- tai pellavakankaista.

Tilaustöistä maksetaan 20 %  aloitusmaksuna 2 kk ennen työn aloitusta  ja loput teosta noudettaessa tai ennen postitusta. Ennen viimeistelyä lähetän teoksesta kuvia ja/tai videoita, jolloin voidaan vielä tehdä pieniä muutoksia toiveidesi mukaan. Voit myös tulla katsomaan teosta paikan päälle työhuoneelleni Helsingin Kallioon Kaarlenkatu 13. Varaan tilaustyön tekemiseen aikaa noin kuukauden, mutta aikataulu kannattaa varmistaa.

Kysy rohkeasti tarjousta tilaustyöstä alla olevan lomakkeen kautta. Lähetän tarjouksen sinulle mahdollisimman pian. Jos tarjous sopii budjettiisi, niin ollaan yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi maalaus!

 
Tarjouspyyntö / Offer request

Kiitos viestistäsi! Otan yhteyttä mahdollisimman pian. / Thank you for your message! I will get in touch as soon as possible.

bottom of page