top of page

TOIMITUS & MAKSU

IMG_4245 2.jpg

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan hinnat ovat alv 0%. Toimituskulut ja mahdollinen alv (originaalit teokset ja signeeratut fine art julisteet alv 10%, painotuotteet ja tarjottimet alv 24%) lisätään hintaan kassalla ja on esitetty tuotekuvauksessa. Teoshinnat eivät sisällä kehyksiä ellei toisin ole mainittu. Ostajan vastuulla ovat mahdolliset tullimaksut ja verot EU:n ulkopuolella.

Teoksiani voit maksaa verkkokaupassa pankki-ja luottokorteilla, PayPalillla, Apple Paylla, Klarna laskulla tai Klarna osamaksulla, kuluttomasti Jenni Inberg Art 7vrk laskulla sekä Mobilepaylla. Voit myös maksaa noudettaessa Mobilepaylla tai korttimaksuna.


Tilaustöistä laskutetaan 20%  varausmaksuna ja loppuosa teoksen valmistuttua noudon yhteydessä tai ennen postitusta (lasku, PayPal, Mobilepay).

Verkkokaupasta ostetuilla teoksilla ja painotuotteilla on 14 vrk palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä valmistettuja teoksia jollei niissä ilmene kuljetuksesta aiheutuneita vahinkoja tai valmistusvirheitä.  Palautus on maksullista (toimitushinnaston mukaisesti).

Reklamaatiot ja palautukset kirjallisesti osoitteeseen hello@jenniinberg.com

 

bottom of page