top of page

LIVEMAALAUSTA HÄIHIN


Etsitkö uniikkia ideaa häihin, josta vieläpä jää konkreettinen muisto? Tulen maalausvälineiden kanssa paikan päälle ja maalaan ikimuistoisesta päivästä semiabstraktin teoksen, jonka edistymistä voitte juhlavieraiden kanssa seurata. Hääpari sekä vieraat saattavat tunnistaa itsensä maalauksesta. Halutessanne voin toteuttaa tilaisuudessa myös täysin abstraktin teoksen tunnelmaan pohjautuen. Teos ideoidaan alustavasti yhdessä tilaustyön tapaan väri- ja tyylitoiveineen, mutta luonnollisesti tunnelma ja teema paikan päällä vaikuttaa aina lopputulokseen. 


 
IMG_7088.JPG
FAQ

🌸 Millainen paikka maalauspisteeksi?

Maalauspiste voi olla yhtä hyvin ulkona (säiden salliessa) kuin sisälläkin, siellä missä juhlatkin ovat. Esimerkiksi rauhallinen nurkkaus, josta voin samalla seurata juhlien kulkua ja nähdä mahdollisimman laajalti juhlapaikan. Tilan ei tarvitse olla 1,5 x 1,5 metriä suurempi. Vesipiste siveltimien pesua varten on hyvä olla jossain lähistöllä. Maalaustelineen alle tarvitaan suoja (esimerkiksi vanha matto), joka suojaa mahdollisilta maalivalumilta. 

🌸 Mitä varusteita maalauspisteelle tarvitaan?

Mikä tahansa tuoli sekä mahdollisuuksien mukaan jonkinlainen apupöytä/taso maalaustarvikkeille.
Tarvittaessa voin tuoda apupöydän itse. Maalaustelineen ja muut tarvikkeet tuon luonnollisesti mukanani.

🌸 Tuleeko maaleista hajuja?

Maalaan teoksen miedon hajuisilla akryylimaaleilla.

🌸 Montako tuntia maalaaminen paikan päällä kestää?

Tarvittavaan aikaan vaikuttaa mm. maalauksen koko. Aikaa maalaamiseen on hyvä varata vähintään 3 tuntia + vähintään puoli tuntia valmisteluihin. Huolellisella valmistautumisella voidaan sopia mahdollisesti lyhyemmästäkin maalaussessiosta.  Viimeistelen teoksen viikon kuluessa, jonka jälkeen lähetän teoksen teille kotiin.

🌸 Minkä kokoinen teos on?

Teoksen koko riippuu käytettävästä ajasta ja budjetista.
noin 3 tunnissa pystyn tekemään suunnilleen 60 x 80 cm maalauksen. 

🌸 Haluan livemaalarin häihimme 😍 Miten edetään?

Kun päivä on varattu ja sovittu livemaalauksen kestosta, hinnasta ja teoksen koosta, sovitaan tapaaminen työhuoneelleni tai etänä suunnittelua varten. Toiveet ym. voidaan käydä läpi myös sähköpostitse.
Toiveet käydään läpi samaan tapaan kuin tilaustöissä, voit lukea niistä lisää täältä. 
Etukäteen käydään läpi mm. häiden teema/tyyli, teoksen väri- ja tyylitoiveet, päivän aikataulu sekä muut käytännön järjestelyt. Työ maksetaan 2-3 laskutuserässä.

🌸 Meillä ei ole erityisiä toiveita teokselle. Voidaanko antaa sinulle vapaat kädet?

Tottakai! Valmistautumiseeni kuitenkin auttaa jos kuulen etukäteen hieman hääjuhlien tyylistä ja teistä ihmisinä. Väritoiveet ovat aina myös plussaa.

🌸 Tarvitsetko meiltä jotain livemaalauksen aikana?

Kaikki on tarkoitus käydä etukäteen läpi niin, ettei hääparin tarvitse huolehtia millään tavalla livemaalaukseen liittyvistä asioista juhlan aikana. Kun saavun paikalle, on kuitenkin hyvä että esimerkiksi joku tapahtumapaikan henkilökunnasta näyttää minulle maalauspaikan ja vesipisteen. Sekä hääpari että vieraat saavat vapaasti käydä katsomassa maalaamistani ja esittää kysymyksiä.  Jos haluatte, voin pitää lyhyen esittelyn teoksesta ja itsestäni.

🌸 Voitko tulla tekemään livemaalausta muuhun kuin hääjuhliin?

Ehdottomasti, livemaalaus voidaan toteuttaa täysin samaan tapaan myös muissa juhlissa tai tapahtumissa.

🌸 Minkä hintaista livemaalaus on? Tarvitseeko sinulle varata majoitusta tai ruokailua?

Livemaalaus sisältäen valmiin teoksen on alkaen 3500 € (sis. alv) + matkakulut. Alle 300 km päässä Helsingistä en tarvitse majoitusta. Mikäli maalaussessio kestää yli 3,5 tuntia, sisältyy siihen kahvitauko ja pientä välipalaa.


🌸 Pyydä tarjous ja kysy livemaalauksesta lisää tästä. 🌸 
melodyofjoy3.jpg
bottom of page